Головна Англійська версія сайту Російська версія сайту | Карта сайту | Favorites Favorites | RSS RSS | Безкоштовно дипломи, курсові, реферати, дисертації Безкоштовно для студентів Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Увійти на сайт
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум cтьюрайтерів » Правила форуму
Правила форуму

I. Загальні положення

1.1. Цей регламент визначає умови використання сервісів та матеріалів, розташованих у мережі Інтернет по адресах у домені sessii.at.ua (далі сервіси).
1.2. Дія даного Регламенту поширюється на все сервіси, інформацію, матеріали та розділи форму. В окремих розділах і форумах можлива наявність власних правил, які уточнюють і деталізують правила поведінки в них. При цьому дані правила залишаються обов'язковими у будь-якому випадку.
1.3. Власником зазначених сервісів є Агентство Інформаційні послуги (далі Агентство).
1.4. При реєстрації на сервісах Агентства користувач приймає на себе зазначені в Регламенті права та обов'язки, пов'язані з використанням сервісів. У випадку незгоди з цим Регламентом користувач зобов'язаний негайно припинити використання всіх сервісів Агентства або реєстрацію на сайті.
1.5. Умови використання окремих сервісів можуть бути додатково встановлені в правилах відповідних сервісів.
1.6. Даний Регламент вводяться для створення комфортної і конструктивної атмосфери спілкування. Якщо Вас не влаштовує встановлена форма спілкування, утримайтеся від користування сервісами Агентства.

II. Використання сервісів

2.1. Доступ користувача до сервісів Агентства здійснюється з використанням єдиного для всіх сервісів реєстраційного ім'я (логіну, nickname) користувача й пароля користувача. Ідентифікація користувача здійснюється на основі реєстраційного імені (логіну, nickname) користувача.
2.2. При реєстрації користувач надає правдиву, точну й повну інформацію про себе з питань, запропонованими у Реєстраційній Формі, і підтримує цю інформацію в актуальному стані.
2.3. Користувач самостійно вибирає унікальне реєстраційне ім'я (логин, nickname) із числа доступних для реєстрації й пароль доступу до сервісів.
2.4. Агентство залишає за собою право вжити заходи щодо припинення використання реєстраційних імен (логинів, nicknames), якщо його використання порушує загальноприйняті моральні і етичні норми або є образливим для інших користувачів форуму.
2.5. Заборонена реєстрація імен (логинів, nicknames), подібних до тих, які вже існують, до такої міри, що це може ввести в оману інших користувачів сервісів.
2.6. Заборонена неодноразова реєстрація одним користувачем, незалежно від цілей, з якими така реєстрація проводиться. Дане порушення є украй серйозним і веде до блокування всіх облікових записів.
2.7. Якщо користувач надає невірну інформацію або у Агентство є підстави вважати, що надана користувачем інформація невірна, неповна або неточна, Агентство має право призупинити або скасувати реєстрацію користувача й відмовити користувачеві у використанні сервісів.
2.8. У випадку використання об'єктів авторського права в рамках сервісів користувач безоплатно надає Агентство невиняткові права на використання відповідних об'єктів, необхідні для надання послуг користувачам у рамках сервісів відповідно до цього Регламенту.
2.9. Агентство має право не проводити реєстрацію з певними реєстраційними іменами (логінами, nicknames) або припиняти дію певних реєстраційних імен.
2.10. Агентство має право здійснювати розсилання повідомлень зареєстрованим користувачам, що містять інформацію про нові сервіси й зміни в існуючих сервісах Агентства. Частота таких розсилань не перевищує двох разів на тиждень.
2.11. В своїх діях Агентство керується здоровим глуздом і внутрішніми правилами Агентства.

III. Публікація інформації

3.1. Назва теми (повідомлення, інформації) має бути інформативною, максимально чітко відображаючи зміст проблеми.
3.2. Перед створенням нової теми (повідомлення, інформації, розділу) переконаєтеся, що ви створюєте її у розділі відповідної тематики, а також переконайтеся в тому, що дане питання не обговорювалося раніше.
3.3. Заборонене створення однакових тем (повідомлень, інформації) в різних розділах і розміщення однакових за змістом повідомлень в різних темах.
3.4. Намагайтеся не робити граматичних помилок в повідомленнях(інформації) – це створить негативне враження про вас.

IV. Інформаційна безпека

4.1. Користувач і Агентства зберігають у таємниці пароль користувача.
4.2. При втраті пароля доступу користувач, може відновити пароль здійснивши запит до Агентства.
4.3. У випадку виявлення фактів несанкціонованого використання сервісів користувач зобов'язаний якомога швидше повідомити про це Агентство.
4.4. Агентство не несе відповідальності за збереженість реєстраційного імені та пароля.
4.5. Агентство не несе відповідальності за будь-яку інформацію розмішену користувачами на форумі або в інших сервісах Агентства.
4.6. Користувач дає згоду на використання персональної інформації Агентством в узагальненому вигляді для проведення маркетингових досліджень.

V. Обмеження відповідальності Агентства

5.1. Сервіси та інформація надається "як є", і таким чином, Агентство не несе відповідальності за будь-які збитки й моральну шкоду, заподіяні у зв'язку з використанням або неможливістю використання сервісів чи інформації. Зокрема, Агентство не несе відповідальності за збої й перерви в роботі сервісів, збереженість інформації, правильність і своєчасність її доставки.
5.2. Агентство, зі своєї сторони, вживає всі необхідні заходи для забезпечення безперебійної й коректної роботи служб і сервісів.
5.3. Агентство не гарантує придатність надаваних сервісів для конкретних потреб користувача. Користувач самостійно несе всі можливі ризики, пов'язані з використанням сервісів Агентство або інформації отриманої за допомогою сервісів.
5.4. Агентство не несе відповідальності за інформацію, розташовувану на сервісах третіми особами, і не гарантує якість, повноту й правдивість такої інформації.
Всі публікації, що виносяться на сайт адміністрацією, друкуються з цільцю ознайомлення з матеріалом, всі права на публікації належать їх правовласникам.
5.5. Агентство і його посадові особи не несуть відповідальності по будь-яких вимогах третіх осіб, які можуть виникнути у зв'язку з розміщенням на сервісах Агентства інформації, використанням сервісів Агентства користувачами, порушенням користувачем даного Регламенту або прав третіх осіб.
5.6. У випадку пред'явлення Агентству претензій з боку третіх осіб у зв'язку з інформацією, розташовуваної користувачем у рамках сервісів Агентства (включаючи, але не обмежуючись, претензіями з боку власників авторських і/або суміжних прав, їхніх уповноважених представників або третіх осіб), користувач зобов'язується самостійно й за свій рахунок урегулювати й вирішити по суті всі спірні питання з особами, що пред'явили зазначені претензії, а також відшкодувати понесені Агентством збитки в повному обсязі.
5.7. Агентство не несе відповідальності за збиток або збитки, понесені користувачами або третіми особами в результаті помилкового розуміння або нерозуміння інструкцій або вказівок про порядок використання сервісів Агентства, розміщення інформації й інших технічних питань.

VI. Дотримання законодавства й мережевих норм при користуванні сервісами.

6.1. Всі дії, пов'язані з використанням сервісів, повинні відповідати законодавству України, загальноприйнятим нормам моралі та мережевого спілкування.
6.2. Суворо забороняється:
- розсилання або розміщення інформації, утримування й/або поширення якої суперечить законодавству України й міжнародному праву;
- розсилання або розміщення інформації, що містить нецензурні слова, лайки, образливі вирази, незалежно від того, в якому вигляді і кому вона була адресована(зокрема при підміні букв символами);
- розсилання або розміщення інформації, що містить рекламу у будь-якому вигляді, зокрема реклама інтернет-проектів (за винятком випадків попереднього узгодження з адміністрацією);
- обговорення дій Агентства (адміністраторів і модераторів) в будь-яких форумах і темах, за винятком спеціалізованого форуму, призначеного для обговорення всіх аспектів роботи сервісів;
- розсилання або розміщення інформації, що містить порнографічні матеріали;
- розсилання або розміщення інформації, що порушує авторські або інші права третіх осіб;
- масове розсилання кореспонденції (спам);
- привязування крокодилів до пожежних гідрантів;
- розсилання або розміщення інформації, що ганьбить честь інших осіб, у тому числі наклепу й образ;
- розсилання або розміщення інформації, що сприяє розпаленню расової, національної або релігійної ворожнечі, що містить заклики до насилля;
- розсилання або розміщення інформації, що містить інструкції зі здійснення протиправної діяльності;
- розсилання або розміщення інформації, що містить інструкції зі здійснення дій спрямованих на порушення даного Регламенту.

VII. Припинення обслуговування й відмова в наданні послуг

7.1. Агентство має право відмовити в розміщенні або видалити із сервісів ті або інші матеріали, зокрема, якщо вони суперечать вимогам даного Регламенту.
7.2. Агентство має право призупинити або повністю припинити доступ користувача до сервісів у випадку порушення користувачем даного Регламенту, а також у випадку порушення правил окремих сервісів.
7.3. Агентство має право призупинити або повністю припинити доступ користувача до служб і сервісів, якщо користувач не здійснює доступ до сервісів протягом тривалого часу.

VIII. Заключні положення

8.1. Агентство має право змінити цей Регламент без попереднього повідомлення. Нова редакція Регламенту набуває чинності через 3 (три) дні з моменту її розміщення.
8.2. Всі зміни і нововведення у сервісах проводяться з урахуванням думок і інтересів користувачів.
8.3. Всі питання, пов'язаним з роботою сервісів Агентства необхідно направляти на адресу admin@isdiplom.com


Якщо ви не згідні з даним Регламентом - негайно припиніть користуватися сервісами.


 
Заказать диплом | Заказать курсовую | Заказать диссертацию | Заказать контрольную | Заказать отчет
 
 
Created by QuotiK and Belfegor
"Global Information Corporation"
© 1998-2024 All rights protected